Mycke att göra!

I september är det nästan fullbokat hela månaden med saker jag måste göra.
Möten hit och möten dit (jaktmöten, AF möten)
Utlandsjobb mässa i sundsvall,
Åka till göteborg med Frida och hälsa på Kajsa och Karin och se hur det går för dom,
Laga biljäveln,
Sälja biljäveln,
Fira födelsedagar,
Hinna åka på en sistaminuten resa kanske (hoppas hoppas)!!!!!!!!
Städa i Böle och göra iordning inför lilla "Knuts" ankomst i oktober
Och en massa andra saker också säker som jag glömt bort eller förträngt. Men det går nog bra med allt.

Jag fick mitt nya bankkortt idag iaf. Mycke roligt efter att ha varit utan i 1,5 vecka då jag tappade kortet och av en ren reflex trampade på det med all min kraft och lite småbesatt tänkte - mitt kort mitt kort, skynda ta upp det, aaaaah jag tappade mitt kort. typ. Så kortet gick av!!!!!!!! Hur lyckas man?!?!?

Idag är idag och så här ser den ut.

Vaknade kl halv 12 idag av att telefonen ringde för fullt. Hemligt nummer så jag svarade inte. (Skyll er själva!) Tänkte att det kanske va mamma men då skulle hon ha ringt upp nån sekund senare igen, och så blev det inte.... Men så fick jag ett meddelande från röstlådan så jag ringde och kollade då vem det var och om det var viktigt. Oh hell NO!!! Far och flyg någonstanns långt bort och hör inte av er igen, tänkte jag och  masade mig upp ur sängen med tunga steg och långa suckar. Tog fram mackorna och satte mig i soffan och mumsa i mig en. Mmm gott!! somnade en sväng till innan jag skruvade upp gardinstängshållare i TVrummet och plockade undan lite kläder.
 Mamma kommer snart hit (Åh vad jag vill att hon tar med sig Thaimat idag helst nr 13 på Hot chili) och vi ska fortsätta dona på lite med att hänga upp tavlor och gardiner och sånt. Det blir såååå fint och jag ska knäppa kort och lägga ut när allt är klart. Finafintfint!! Så vi kommer dona på här en stund och sen åker jag till gnarp. Ska till pappa och hetsstäda inför Jeanetts 40 års fest en svång innan Krille hämtar upp mig och vi drar till Sundsvall och går på Bio. Jag, Krille, Hanna, Jon, Linda med Knut i magen och mamma ska se Nya Beckfilmen.  Efter bion så blir det Mat!!! Har ingen aning om vart vi ska äta men huvudsaken jag får mat så blir jag nöjd. Sen drar vi hemmåt hudiksvall, fast jag hoppar av i gnarp igen hemma hos pappa och fortsätter hjälpa till med städningen. Stannar i gnarp tills på söndag hade jag tänkt så jag hinner till Böle och städa lite där också.

Byebye see you

PS Grattis Jon och Linda som firar 4 år tillsammans idag! Plus att en bebis är på ingång i oktober! GRATTIS GRATTIS!!!

AF, buss, Sundsvall, shopping och götta!

Idag drog jag till arbetsförmedlingen en sväng...eller det tog nästan en timme innan jag fick prata med någon. När vi suttit ett tag så säger han att jag egentligen skulle ha träffat en annan och att det blivit nå fel på "inskrivningen" sen sist jag var där. SUCK! orka bry sig längre. Men nu är det gjort..ska på nått möte den 12/9.

Efter AF så hetsade jag mig iväg till bussen. Jag han inte ens hälsa på Hampus som jag mötte på vägen...  Sorry! Jag köpte mig 2 drickor och hoppade på bussen. Det var APvarmt ute..Men det var det inte på bussen kan ja lova. Iskallt! Och jag hade glömt min jacka. =(  Det satt en cool tant på bussen som skulle in och fika en sväng. Hon var 92 år!!! Hur fränt är inte det då!! Jag träffar Mammsen på stan och vi går och shoppar lite...Det blev 2 par nya skor. (bilder kommer ut när jag hittat kamerasladden)  Behövdes det verkligen??? OH HELL YES!  (nu har jag 20 par skor bara) Dom var så satans snygg och det var rea på dom så jag slog till!!! =) Jag köpte 2 Mc chicke  Jr och en Cheeseburgare också... Gött sörrö! Men Fan nu måste jag bli hurtig också för syrran har ju gått och blive smal!
Nu ikväll så har vi syndat och käkat lite götta så klart! Mmmm vad gott det var med Chokladpudding! Men så ort jag får igång cykeln så blir det slut med det!!! =) Hoppas jag.

Byebye hallonpaj


Längesen nu igen!

Sorry för att jag inte uppdaterat nå på de senaste dagarna... men jag har haft fullt upp, plus att jag glömt datorn hemma hos broder ett tag. Men men .....Vad har jag haft för mig då??? Minne minne. Tur att man har minne som en guldfisk. =P Hm?
Jag var i hassela på Jaktdag. Dom har inte haft det på 10 år eller vad det var och nu ska dom börja med det igen...Roligt roligt! Jag och Pappa släppte Tjabo och Stella på en Permobjörn (en uppstoppad björn som dom satt fast på en permobil som dom kör runt med en dosa)  för att kolla om dom skäller på björn då så klart. Stella var först ut, Lite småskraj men skällde lite innan hon sprang till pappas trygga famn. =) Synd att vi inte fick prova igen för det fick faktiskt alla andra hundar göra!  FAKTISKT! Men men . Han som satt och körde Permobjörnen var ju lite som han var han å.
...Sen var det iaf Tjabos tur. Och valpig som han är så började han med att nosa överallt och slänga av sig halsbandet. Och sen helt plötligt så kom ju björnen fram! Hjälp vilken läskig sak!!! Men han morska upp sig och skällde som satan på björnen...Oh han var så duktig. =) Ha var lite för het också för han  höll nästan på att bita björnen i benet, Men det var ju en annan hund som börja jucka på den så det var ju inte så farligt. Hehe! Tyvärr så fick ingen av dom intyg men Tjabo blir nog en värsting till jakthund när han blivit mer manlig och lydig. Vi hade Trevligt iaf och det är ju det som räknas. Jeanette och Filip var också med och Filip då som är 2.5 år gammal sa till pappa miin -Sel du pelle, bönen sel ut som balastan!! Bjönen balastan!!! Haha! Helst sjukt att en lite pojk kommer på det då! Permobjörnen har ju som permobiler då så klart små och stora hjul. Och åker med dom små hjulen bak. Och det har ju Pappas baklastare också. Och permobjörnen var typ 50meter bort och filip såg det. Sjukt! Jag är så imponerad av den pojken!!!! =)


Jag har varit på Party i sundsvall med mina små, korta flickor. Lina fyllde år och det firades rejält kan ja lova. Lina önskade sig en KAR, MAN, KILLE i present, och det kan ju vara svårt att fixa, men vi köpte den ultimata presenten för att försöka uppnå hennes önskning. Nej Nej...inte en Dildo utan en  En Barbie Docka! (En manlig då så klart) Jag och Frida lyckades hålla oss pigga och bra kanoners längst eftersom Lina, Karin och Ida drog vid 12. Pussy!!! =) Jag och frida däremot kom hem halv 4, 4 någon gång. Synd att alla krogar stänger så sent en sån gång för det var som roligast när man skulle hem....Kanske bäst så. Bakfylledagen bestod av: Sova, äta, äta, äta lte mer, sova igen , städa lte äta godis och tycka synd om oss själva. En suverän helg!

Skriver mer en annan dag =P

Byebye kladdkakepaj

Oj vad jag är duktig!

Jobbade eftermiddag igår och kom hem 12.15 kanske. Skulle sova nen det gick ju inte. Så jag tittade på Twilight (IGEN) och 27 dresses. Sist jag kollade på klockan var den kvart över 3. =(
Men jag vaknade halv 11 idag iaf. Åt lite frukost och sen plockade jag undan disken, dammsög lägenheten, hängde tvätt och nu lagar jag lunch. (Makaroner och köttbullar)Sen när jag går till jobbet ska jag gå ut med soporna. Känner mig lite stolt faktiskt och det händer ju inte ofta. =P
Kl 2 bär det av till jobbet igen och jag jobbar till 00.00! Drygt, men jag har bra körning iaf för det tar kankse 30-45 minuter innan btarna är klar. Så då hinner man antingen prata lite skit med dom andra eller sova en sväng . Hehe!
Men nu så ska jag fortsätta med maten och göra mig redo inför 12 timmars jobb.

Byebye kräftstjärtspaj!


Längesen sist nu!

Ja nu var det ett tag sedan jag talade om något helt ointeresant igen, men jag har haft så mycke annat för mig. Men här kommer några saker jag haft för mig de senaste dagarna.
-Jag har jobbat som en tok och vart så jäkla trött om dagarna för jag kan fortfarande inte somna förens sena sena natten. =(
-Jag var och firade Kajsa som fyllde 20 i torsdags och blev själv firad en stund =) Jättetrevligt hade vi. Vi åt god mat och skvallrade och åt god Tårta Och alla verkade ha väldigt revligt. Mycke roligt var det! Tack för en bra kväll!
-Jag badade i lunnsjön idag med Jon, Linda , Per och han som jag alltid glömmer bort vad han heter...Jocke kanske.
- Jg badade i havet, Underbara havet igår när vi grillade på storstanden. Jag, pappa, jeanette, jon, hanna, linda, karin, magnus, martina, camilla, hilda med barn och grillade en sväng och badade så klart.  Sen dök Per, erik, olle, dychen (stavas?)  och kankse nån till upp (kommer inte ihåg alla som var där ta inte illa upp). Och vi satt och pratade lite skit och lyssna på musik.
Sen skulle vi festa men jag lessnade och for hem för jag orkade inte tjaffsa och vänta på folket. Och det skulle jag ju inte ha gjort för tydligen hade dom skitkul igår för dom kom hem halv 5 i morse. TYPISKT! Plus att jag fick ett erbjudande av en vän att gå på pubbafton så skulle han bjuda på det. Och dum som jag var så hängde jag inte på...men jag hade ändå ingen skjuts så det var väl detsamma.  Jag slapp ju bli bakis då iaf. =P
Imorgon börjar min sista jobbarvecka på Mekano. =( Jag jobbar eftermiddag, alltså 2-12. Så jag hinner tjäna några extra slantar på det. =)

Men nu mina vänner ska jag också leta reda på en bok och läsa så kanske jag blir så uttråkad att jag somnar för en gångs skull! =)
Ha det bra!
Byebye lingonpaj

Jag har fått en blå Cykel!



Oh jag är så lycklig över min cykel...Den ser nästan exakt ut som den på bilden. Jag måste bara köpa nya däck till den sen jäklar ska det cyklas som sldrig förr!! =)
TRÄNINGSVERK har jag saknat och det läre jag få tack vare att jag inte rört mig på 4 år typ. Förutom mina promenader då och då .

Ice Age 3. Fy fan vilken bra film!!!


MÅSTE SES! NI KOMMER SKRATTA IHJÄL ER!!!

Less!!!

Eftersom jag inte har nå bra kanaler på Tv:n så får jag väl kolla på någon film på datorn som jag BARA sett 400000ggr typ. Hoppas Krille fick med sig nån film från delsbo som går att spela upp på datorn!!!

Byebye Rabarberpaj
 God natt...kanske, om jag kan somna så klart!

Mmmmm! Jordgubbar!


3 dagars party!

I torsdags började firandet av min 20års dag.. Vi for ner till rättvik och jävlar vad kul vi hade!! När vi kom till platsen alla andra dellbor bodde på så fick vi en lättare chock! Det var så skitit och bilarna såg ut som fan. Det var blött och geggit och Tores husvagn var en soptipp... Ingen dörr och YXmärken på väggarna. Plus att alla satt och söp. En av dom hade druckit 7 plattor öl och en 5liters dunk sprit på 7 dagar!!! När vi bjöd honom på vatten så spydde han, Inte när han halsa ur dunken!! Undra vad det betyder ja?!
-På fredagen så somnade Krille kl 10 på kvällen inne i tältet så han var inte med på 12slaget. Evelina, kuggen och och...hm?? Kommer inte ihåg vad han hette sjöng iaf för mig....flera gånger eftersom allas klockor gick olika.
-Lördag morgon packade vi ihop och for hemmåt. Och eftersom krille somnade tidigt så fick han köra oss...Jag, Evelina och Ingrid  satt i baksätet och söp och sjöng (vi skrek inte alls högre och än sterion ju mer alkohol vi fick i oss) och krille och benny alias "såsen" satt i framsätet. Krille vart surare och surare men äntligen kom vi hem , kl 4 halv 5 kanske. Och satan vad full jag va då! =) Kände mig inte så dragen i bilen men när jag hoppa ur så small det till. Hehe!!

Sen på kvällen blev det Crusing iaf..Hanna kom hon med. Men det var inte så kul som det brukar vara men men...det regnade som vanligt så vad förväntar man sig egentligen. Jag drack öl iaf. Och det är inte vanligt!!!! Hanna tog bussen hem och 15 min efter det så kom Maggan, martina, Pelle och Kattis. Så hade hon stannat så hade hon ju kunnat åka med dom...Jag träffade även Carro, Fredrik, Peter och hans tjej och dom sjöng också födelsedagsvisa för mig =) Åh vad snällt! Sen gick vi hem. Och jag sov inte på lilltoan denna natt! Det är också ovanligt! =P

Bye bye äppelpaj

Sova tack, Stress och plugg

Kan fortfarande inte somna på kvällarna...Är vaken till 1-2 ibland 3 och det är så satans jobbigt!!! Spec när jag ska upp kl 6 och jobba...Och nu känner jag mig så jäkla stressad över jobb och skola och pengar... Jag vet inte vad jag vill längre. Jag vill Plugga, men jag vill inte ta en massa lån. Men jag måste Läsa matte B och jag vill läsa Eng C, Historia A och B. plus att jag älskar Geografi. Och för att kunna börja på Högskola måste jag ju plugga en massa innan jag kan söka. Hm??? ÅNGEST!
Jag vill jobba men vill inte torka arslen bara för att jag är tjej, Och jag VÄGRAR ha en slavlön bara för att jag är tjej. Förnedrande som fan är det för vi är fan bättre än "männen" även om vi inte har samma kroppsbyggnad.
Hm???

Hjälp Mig!

RSS 2.0