Hm?

Undra hur lång tid det tar at cykla till jättendal härifrån Hudik??? Synd att jag har sån packning och ingen pakethållare annars hade jag fan cyklat dit idag! =)
Jag cyklar väl några varv runt hudik då innan jag åker mot BÖLE!





HejDå!

Nu är jag trött så trött!!!!


30min Core


Och fy satan vad jobbigt det var!!!

Cyklade hemåt i full fart


Långt skumbad


För det förtjänar jag =D

Träning Träning!

Men nu jäklar har jag hållit igång sen kl 4 typ. Straffar mig själv för att jag missade träningen igår....Och Oj vad duktig jag är! Först cyklade jag ner på stan, runt lillfjärden, Sen blev det Core i 30 min . Och sen cyklade jag 3 varv runt lillfjärden och hem. FY FAN vad slut jag är!
 Nu blir det stax ett långt skumbad! Och det tycker jag att jag har förtjänat!! =D Så det så!!!!!



BYebye

Jag vill ha ett jobb!

Fan vad tråkigt det är att gå runt hemma och inte göra nånting om dagarna! Man blir så jäkla uttråååååååååååkad kan ja lova. Usch, nu vill jag ha ett jobb! På en gång! Fick svar från nån snubbe igår att jobbet jag sökte på Gran Canaria inte blev mitt. Typiskt! Kan slå vad om att det var för att jag ser ut som en tjock katt på alla kort jag har på mig själv. Det blev säker smala, modelliknande upptuttade blondiner som fick det jobbet. Men men .... Nu har jag bestämt mig iaf på att söka som Au Pair i USA!!!! Jag orkar inte vara kvar i sverige, för det finns inga vettiga jobb här ändå, så då kan jag lika gärna ta hand om barn och lära mig mer engelska. =)

Marknad i helgen.

Idag börjar Hudikmarknaden. Det verkar som att det blir mycket mer Knallar i år, vilket betyder mer att kolla på. Och det tycker jag om. Jag ska dit iaf och köpa marknadsnougat, marmeladgodis, renkorv och en cool snygg tröja eller 2. Sen ska jag ju självklart åka lite karuseller. Hoppas någon vill åka med mig bara. Imorgon ska jag träffa Pappa ponken på marknan och sen ska vi fika lite kladdkaka och saft och mjölk.
 Sen måste jag börja städa inför söndagen för då kommer det en massa folk hit och ska fika ännu mer. =P

Jag har sökt jobb!

Wiiiihihihihihi vad jag hoppas att jag får jobbet jag sökte igår!!! Jag vill inte vänte sååååå långe på svar!! Hör av er nu! På en gång! =)
Jag kan då säga att jobbet jag sökt inte är i närheten av hudik, hälsingland och sverige. Utan i ett varmt land. Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas på jobb i 6 månader i värmen.

Börja träna och bli hurtig igen?! Ja tack!!!

Igår blev min cykel HEL och fin och användbar. Det som fattas nu är en pakethållare med det skulle jag få av Farfar =) Så nu, eftersom jag är arbetslös oh fattig så ska jag börja cykla lite då och då, plus att jag ska börja gå på Bodypump, Core och typ nån slags Yoga på Kraftvalvet. (det är tydligen bra för knät har jag hört). Jag har ju helt plötsligt har jag fått ett ryck och ska börja träna igen....Och det behövs kan ja lova =P.
 byebye en stund. Nu drar jag iväg på min APCOOLA cykel!!!

RSS 2.0