RÄTTVIK!

Imorgon drar det iväg mot rättvik! ÄNTLIGEN! Fan jag vart så jävla sugen när jag fick ett fyllesamtal från min käre bror i natt. Han är ju där nere nu med Maggan, Martina och Lilla Lindastumpan. Synd bara att jag inte kunde somna om efter det samtalet, ...var vaken till 3 och klev upp kl6 för att gå till jobbet. drygt! Nu håller krille på att diska och jag har packat allt (tror jag) som behövs ha med för 3 dagars fylla! =) Hoppas det blir finväder bara och att ingen ska hålla på att slåss (jag åker med ett gäng Dellbor så då kan vad som helst hända) På Lördag fyller jag 20 iaf och den som försöker hindra mig från att supa skallen av mig då och vara chaffis istället kan ju dra någonstanns! FAN vad jag längtar!

Byebye

Ny tv och ny tv bänk

Igår åkte jag, krille, patrik jossan och hennes kompis till Birsta city för att inhandla en ny tv till mig och Krille. Men vi började med att käka på china. Mmmmm gött! Sen drog vi till mediamarkt och kika men det var så uitplockat där så vi gick till elgiganten isatället. Vi hittade en snygg tv (eller krille gjorde det av en slump) för ett vettigt pris och den skulle vi ha. Men vi fick en 42" för samma pris som 40" så då tog vi den istället. När vi väl skulle packa in den i bilen så fick den absolut inte plats! Som jag talade om för Krille från första början. så vi fick packa ur den ur kartongen innan vi kunde packa in den i bilen...Sen drog vi till IKEA och köpte en finfin Tv-bänk. 135kr blev det för vi hade med oss presentkortena. Helt perfekt!! =) Jag träffade Hanna också..Hon hade slutat jobbet när jag ringde henne så hon hängde med in på IKEA och köpte en korv.

Nu har vi installerat TVn och TV-bänken och det är så jäkla snyggt!!! Ohlala! MEN VI HAR VARKEN KANAL 3 eller 5!!!!!!!!!!!!!!! Snyyyyyft!

Dum katt.

Herrman sover i mina nytvädda kläder! Pucko till katt jag har

Snälla, snälla snälla ge mig en Ny TV (med tvdosa!!)

Åh vad jag vill hoppa på våran tv!! Vi har bara kanal 6, 1,2 och barnkanalen... Jag blir tokig snart för jag måste få se Prisonbreak, Lipstik jungle, greys och alla andra bra serier innan jag bryter ihop!!!

Hoppas att det bli en NY fin TV med TVDOSA imorgon!!!

Jag fyller 20!!!!!

Åh vad jag längtar! Jag fyller 20 den 1a augusti (lördag) och då jävlar är det party!!!!! Ohlala vad jag inte ska minnas den dagen!!! 

Den 8de tänkte jag ha typ 5 kamp och grillning och så hemma hos antingen jon eller pappa, beroende på vem som vill ha hela pappas släkt hemma hos sig och om det blir finväder. Så då ska jag få öppna paket!!! Jippie! Vet ännu inte vilken tid det blir men jag är ganska säker på att det blir mitt på dan....typ ...Jag hör av mig om det.


Byevbyebyebyebye

Bara Jobb och jobb och jobb

Äntligen hemma efter dagen jobb. Fy satan vad varmt det har varit i verkstan idag! 100% luftfuktighet var det också. Blä! Allt gick bra iaf förutom att jag glömde matlådan hemma så jag fick gå hem på lunchen. Men det var inte så farligt heller. Det tar max 15 min att gå till jobbet från mig. Skönt med promenad

Jag ska ta och börja gå ut och gå igen.Längesen nu och jag saknar det. Men mitt satans knä gör ju ont hela tiden och spec om jag försöker vfara hurtig för en gångs skull. Och cykla ska jag börja med, för jag ska ju få en cykel av Krille när jag fyller år! Eller hur????? =P

Tanka bil, Trasig bil, stress och jag klarade uppskjutningen!!!

Jag hade uppskjutning i torsdags och skulle stressa mig hemmåt. Stannade på YET och tankade och tänke " Va fan jag överdraserar kontoy lite så jag kan åka nån mer stanns om jag får lust" så jag tänkte tanka för 400då. Så jag står där och tankar och det slår till 400 och jag släpper hantaget och tycker att det ska sluta pumpa....men inte då!!!  Pumpjäveln hänger upp sog och fortsätter och fortsätter. PANIIK! Va fan ska jag göra nu då.¨Det finns ingen att fråga om hjälp och spärren var inte i satt heller. Till slut kom det en person och jag frågar om hjälp. och helt plötsligt slutar pumpen pumpa. 700 jävla spänn tankade jag för. Ops!
Sen på vägen mot lilla Jättendal så börjar en lampa på att blinka. FAN JÄVLA SKIT! så jag stannar vid Hamering (såååå långt kom jag) Och ringde till pappa och fråga vad det kunde vara för fel för det fanns vatten i behållaren. Så jag skruva upp locket och tänkte fylla på lite tilll vatten och SPLOCH! Det sprutar vatten under bilen och jag blir så förbannad!. Sparkar lite på bilen och ringer jon. Han komer och b ogserar bilen hem till mig, Vattenpumpen var det som braka föresten. Galen blev jag<!
Sen kom jag äntligen till min älskade skjutbana och skulle börja skjuta. Första serien gick skitbra! Åh jag vart så stolt över mig själv. Sen börja bössjäveln att krångla. Och då vart jag ju inte mindre sur heller! Tänkte åka hem men pappa övertala mig att stanna. Så tack vare han så stannade jag och sköt (tänkte på biljäveln min) och klarade provet!!!!!!!!!!! JIPPIE!


Färga håret.

Igår färgade jag håret hemma hos emma. Mörkbrunt skulle det bli och det kan jag lova att det blev. Och det är typ bronsfärgat också. Jag ser ut som en fräknig trollunge med barbiehår.

Twilight

Ne...nu ska jag sätta igång Twilight och se om jag kan sova.. Ska nog hämta Krille från soffan också för han somnade ju där han vid 9. Man får väl sig en utskällning då tänker jag om jag väcker honom. Men då får han väl sova på soffan då! =)


Borde verkligen sova snart! Men jag kan ju inte!

Tro det eller ej men nu för tiden har jag skitsvårt för att somna! Sova som är det absolut bästa som finns! Inge roligt alls att inte kunna somna och Helt sjukt för att vara mig det har typ aldrig hänt eftersom jag borde vara den absolut tröttase människan som finns. (enligt min familj och vänner, alla som vet vem jag är) Men när jag väl somnar så kan jag sova hur länge som helst. Iaf till 4 på eftermiddagen om jag verkligen vill. Synd bara att jag måste upp på jobbet kl 06.00 Aaah! Och när jag är på jobbet så somnar jag mellan körningarna för det tar typ 15 min tills bitarna är klar. Och då har jag hunnit somna och börja drömma. Sjukt! Men ganska komiskt! Dom mobbar mig på jobbet för det. Elakt!

Jag har kommit på varför jag är så trött hela dagarna iaf och varför jag sover så fort jag får chansen. Jag flyr undan allt annat runt om mig, allt skit, allt som är allmänt jobbigt som jag inte vill tänka på.  Jag lägger mig och sover så slipper jag tänka på det ett tag. Så enkelt är det. Och underbart! Och det hjälper. Om jag inte drömmer mardrömmar om det så klart. Sjuk att man drömmer överhuvud taget. Ibland bra drömmar, ibland äckliga hemska otäcka drömmar. Men ibland även helt perfekta! Mmmm ZzZzZZzzzZzzova!

Välkommen till min nya blogg!

Eftersom jag kikar på era bloggar så har jag skaffat mig en blogg jag med... Det Kommer nog att ta ett tag innan jag kommer igång riktigt  för jag har lite fullt upp just nu. Men jag ska göra mitt bästa.

RSS 2.0