En solig dag på Järvzoo

Idag for jag och Evelina på järvzoo en sväng. Eller en sväng och sväng. Vi var där i över 2 timmar. :D Vi tog Evelinas lilla rääääsergolf( som nästan var utan bromsar), åkte och köpte matsäck och dryck, bilen gick utav bara fan. Vi for som dårar på kalvstigen för vi hade lite bråttom så klart. Det brukar bli så när´jag ska försöka planera något.
Det var Soligt som faan och varm och skönt ute (i delsbo iaf) så på med solbrillorna och kjolen/shortsen tyckte vi. Men när vi kommer fram till järsvöö så är det mulet och litye småkallt :/ Typiskt tyckte vi. Men det klarnade upp ganska fort så av med jackorna och njut av sooolen.

Vi såg alla djur utom bävrarna, uttrarna, igelkottarna, fjällrävarna, järvarna och lodjuren.

Vi såg renkalvarna som inte alls kunde vara många dagar gammal. En var helt galen och sprang omkring och skrek typ. Haha! Helt tokig! Sen såg vi lilla myskoxe kalven. Åååå så söt den var!!! :D Björnungarna var också helt crazy. Dom busade mest hela tiden och mamma björn gick och lade sig och vila.

Ugglorna var dökär i Evelina för dom kollade bara på henne och kikade inte ens på mig-. :( Det är ju faktiskt jag som älskar ugglor men dom verkar hata mig. Hehe!

Vi såg när 2 vargare var osams också. LIiite fränt då?! :D


Längesen (igen) jag vet.

Jag glömmer bort att jag har en blogg nu för tiden så därför går det lite trögt på uppdateringarna.  Även om ingen läser den så ska jag ska bättra mig. :P

Det har hänt skitmycke sen sist jag skrev. Men inge jobb har jag fått än och det suger appung!  Jag vill ha ett jobb så jag får nå pengar nån gång!! 2200/mån från äckel AF (som man ändå inte får nån hjälp av) kommer man inte långt på precis!

Jag ska följa med Friday, Frida my love till Africa i oktober!!!!!!!! HUr coolt är inte det då?!?!?! Jag måste boka tid för vaccinationer ochså. Det hade jag glömt bort. Oops! :P Jag har fått en liten Golf av Pappa som jag ska försöka fixa iordning så jag har nån bil i sommar. Och sen ska jag sälja den så jag får lite fickpengar till AFRIKA!

Jag har börjat spela munspel. Det går riktigt bra tycker jag! :D, Jag har även börjat röra på fläsket och det går åt rätt håll om man säger så :), Andréa min gullfisaunge blir 7 månader idag!! Tiden går så fort så det är sjuuukt!!!

Jag ska försöka få ett sommarjob men det går väldigt trögt på den fronten kan jag säga. Jag måste ha sökt 200jobb  minst och inte fått ett enda! Jag blir gaaaaaalen!

Någon som har ett jobb till mig??? :D

Jaja...lite av det allt som hänt. See ya!

RSS 2.0