Nu har jag ett startdatum!!!

1 MARS ÅKER JAG TILL LONDON FÖR ATT LÄSA MER ENGELSKA!!!
Jag blir borta i 4,5 månad, kommer hem i 5 dagar och packar om väskan, skjuter upp inför älgjakten och försöker hinna träffa alla jag känner innan jag åker vidare till DUBLIN och stannar där i 4,5 månad. :D

Nästan allt är klart! Nu ska jag bara:

-Skriva klart brevet till värdfamiljen
-Gå på en totalt Aslöjlig läkarundersökning
-Skicka in alla papper till EF
-Skaffa ett nytt pass

Och det viktigaste av allt!!!!

Komma på VAD fan jag ska packa med mig för jackor, skor och andra kläder!!!

Jag måste ju ha minst 6 par skor och mint 3 jackor med mig. Och då är ju väskan full!!!

HELP ME! :D

Längtar till nyår!

Åh vad jag längtar till nyår!! Då ska jag åka ner till mina töser Kajsa och Karin som numera bor i Göteborg! Jag saknar er!!!!!
Jag måste fixa så jag kan åka med lastbilen dit så blir det gratis. Och gratis är gott!
I alla fall så kommer jag att komma till Göteborg den 29 december vid 10 tiden kanske?!  Sen stannar jag där nere ett tag så jag får umgås lite innan jag drar till London!

Jag ska släpa med mig köttet som vi ska laga iordning till nyårsmiddagen. Antingen Älgfilé eller Älgstek. Mmmmm! Gott blir det vilket som kan jag lova!

Nyårsklänningen är inte fixad än, tror jag. Jag har en jättefin klänning som jag köpte på Vintage kolektionen dom haft på Khappal (stavas), men jag vet inte om jag ska ha den på juldagen. ??? Jag måste kika runt lite till. H&M och Monki har skitsnygga kläningar nu. Även Gina Tricot har supersnygga klänningar men  dom har så knepiga storlekar tycker jag.

Byebye

JULKLAPPAR

Ja då var det dags för Julklapparna igen då...Hm? Jag har handlat till Mamma, Hanna och Linda. Dom är lättast, Alltid lättast att handla åt. Vad ska jag köpa till resten då?? Jag har ju så jäkla dålig fantasi när det gäller paket. Och om man frågar folket vad dom vill ha så säger dom antingen "jag vet inte", "snälla barn", "något billigt så slipper jag köpa en dyr till dig" eller "ingenting". HUr lätt blir det då då? Jaja. Det blir nog bra det. Jag ska nog handla minst en till imorgon iaf.
=)

RSS 2.0