Älgjakten har börjat!

Nu har äntligen älgjakten börjat! Att sitta där på passet i flera timmar och bara vänta på att en älg bara skulle råka dyka upp låter kanske tråkigt... men sanningen är den att det är jäkligt spännande faktiskt. Att man måste vara så tyst som det går. Smyga med allt, och vara på helspänn, hålla koll på varje liten buske, varje litet träd för att kika efter älgen eller något annat djur är skitkul!
Jag tror inte att vem som helst skulle kunna sätta sig ute i skogen en hel dag och bara vänta, och vänta. Det gäller att man är en naturmänniska som älskar att vara i skogen och som har intresset för jakt. Annars skulle man inte stå ut en timme heller.
Jag började följa med min pappa på jakt för många många år sedan när jag var pytteliten och har uppsiktsjagat med honom i ....hm?....5 år är det kanske?? Och det är det som fick mig att bli så intereserad. Plus att jag kan och vet mycket om djur, och gillar då att vara i skogen....OCH!!!! Ett stort plus är Att jag har ett bra lokalsinne.. Eller hur pappa?? Heheh! Jag är den enda tjejen i våran grupp och den absolut yngsta. Men det är också ganska kul för gubbarna ska försöka visa sig lite frän och testa en och slänger ur sig en och annan komentar ibland ..Lika som dom gjorde på Mekanotjänst....men det dom inte väntar sig är att, även om jag är betydligt mycket yngre, plus att jag är en tjej så käftar jag emot bara. Då blir dom helt paff, för att en tjej reagerar så är tydligen inget dom är van vid....Skit kul tycker jag iaf!!! =)

Än så länge så har jag inte lyckats skjuta någon älg. Men jag har en känsla av att jag kommer få skjuta en på söndag! Då ska jag få vara hundförare med Stella och gå i mina hemmaskogar i Djursta. Spännande!!!!!

Byebye skit jakt på er!!


Börja plugga!???



Sitter och kollar om jag ska läsa lite roliga ämnen till våren och sedan börja på högskola och utbilda mig till något onödigt. Men innan dess skulle ag behöva läsa :
-Historia A
-Matte B
-Religionskunskap A
-Engelska C

Helst av allt vill jag läsa något med Geografi och sånt roligt. Jag älskar Geografi!!

Men jag vill inte läsa allt på distans för då kommer jag att skita i allt. Utan jag vill ha tider att passa men då måste jag gå i Härnösand på skolan där. Hm?? Undra hur jag gör?
Mamma!!!!! Hjälp mig! XD

En eftermiddag i sundsvall då Krille gjorde allt för att reta upp mig.

I trosdags åkte jag, Linda och Krille till sundsvall en sväng. Vi skulle på apoteket, ikea och självklart in till Birtsta city och kika på kläder. Krille skulle ju så klart på biltema så jag och Linda gick ju och kollade i klädaffärerna då. Sen ringer surfan Krille och frågar vart vi är...-Ja inne på H&M såklart sa jag då. - Ja men kom till IKE nu då för jag måste hem, typ skriker han i telefon! Men va fan har han i huvudet om han tror att jag åker 5 mil bara för att köpa typ 5 saker från IKEA och inte gå och kika på kläder???? Det har jag sagt åt han förr men han verkar inte fatta efter 4 år att jag är tjej och älskar kläder... Knepigt?!...Ja men jag och Linda gick och kollade på kläder ändå i typ 1 timme innan vi gick till Krille. Rätt åt han! =P Och under den tiden ringde han typ 3 ggr och fråga vbart vi var! Men vi gick lugnt och köpte ett TV-spel till Jon och vi gick på Donken och köpte burgare av Hanna.

Linda köpte ett linne från H&M som hon får plats med magen i. 2 handdukar från IKEA och 2 batterin till brandvarnarna i Böle. Och Fifa 10 till Jön. Och 2 cheese från DonkenPötrik
Jag köpte...INGA kläder för jag var arg. Men det blev ett litet vitrinskåp från IKEA iaf. och 2 donkenburgare från Pötrik.
 Sen köpte Krille saker till sin jäkla bar som han ska smälla upp i lägenheten. En stor bordsskiva och 4 stolar. Sen köpte han ett litet bord som vi ska sätta bredvid soffan. ´
Vi svängde in på MAX på hemvägen och Krille förstörde mina Lökringar genom att hälla 3 ton salt på dom bara för att jag smakade ett strips av honnom. Aaaaah! Vad arg jag blev!


Barnvakt åt Linda och Knutte

Den här veckan har jag varit barnvakt/chaufför åt Linda och "Knutte". Eftersom Jon jobbar eftermiddag och Lilla Linda är höggravid så vill han såklart inte att hon ska vara ensam hemma på kvällen med den magen. Så jag erbjöd mig att vara här hela veckan och vara barnvakt åt Knutte och linda efter kl 2. Det har gått väldigt bra. Knutte har levt rövare i magen på henne och allt har väl vart som vanligt. JAg fick följa med Linda till Barnmorskan och lyssna på Knuttes hjärta. Ooooh vad gulligt!!! =)
Men sen kom jag ju på att OM något skulle hända, att vattnet går och så när Jon är borta....Tänk om det skulle bli en sån där supersnabb förlossning så man inte hinner in till stan så JAG skulle ha måste hjällpa till att förlösa Knutte! Tänk om?!?! Jo du det hade vart en upplevelse det...Lite skrajsen över det har jag väl vart men jag skulle nog klara av det med lite hjälp. HAKUNA MATATA! Inga bekymmer!!! =D
Men allt har vart lugnt. Och det har varit väldigt kul att få hjälpa till...Jag blir här i Böle till på lördag sen åker jag till hudik. Sen kanske jag kommer igen till veckan om inte Knut kommit ut såklart, eftersom Jon jobbar förmiddag så kanske det behövs en barnvakt en vecka till????? =D

Ojojoj!! Spännande!

I Måndags så trodde jag verkligen att jag skulle bli faster! Jag, Joon och Linda for in mot BB vid halv 11 kanske för Linda hade värkar. Jag satt nere i väntrummet och väntade på besked från bror min om hur det gick. Eftersom det går "svininfluensan" nu så fick jag inte följa med in i rummet. Töntigt tyckte jag eftersom det inte är nå speciellt med den där jäkla influensan. Det är ju som en vanlig influensa. Då dör det också folk titt som tätt. Men men. Det vara bara att acceptera. Så jag satt där och väntade ivrigt. Sen kommer jon oh talar om att det är lugnt. Typiskt. Men det går ett bra tag till innan läkarn säger att vi får gå och äta något eftersom värkarna hade gått över. Så vi gick till bilen och for till Jambo och köpte mackor. Vi åkte tillbaka och åt dom gooooda mackorna! Mmmmm! Sen förvinner Jon Och Linda in på förlossningen för läkarn skulle ta nå prov av nå slag. Men vid 4 fick vi åka hem igen.

Jäkla Knutte som gör så då"!!! Vi trodde ju att hon/han skulle komma då ju! Vi väntar och väntar!!! =)

Byebye Frida, Hello Africa Party!

I Lördags så var det fest igen i sundsvall. Vi hade en sista fest med Fridastumpan eftersom hon nu är i Afrika och blir där i 8 månader. Det blev mycke dricka (igen) och mycke skratt och skitprat. Alla hade vi kul men Vi splittrades och hamnade på olika pubbar. Det var fullt överallt så vi kom inte in någonstanns typ. Sedan skällde jag på 2 "vakter" för dom släppte in dom andra 20 åringarna i vårat sällskap på en krog där det är åldersgräns 23!!  (Hm? Vilken pub kan det vara tro?) Men mig och Frida släppte dom fan inte in e<!
Vilka jävla svin! Och satan vad arg jag blev! Jävla fegjävlar skyllde på varandra och sa att "Nej dom visste inget om det, prata med han" Också pekade dom på varandra. Sen vräker den ena ur sig " ja men vilken koll du har då, känner du dom eller?" klart som fan jag gör tyckte jag då och vakten står och ser hekt jäkla förvånad och dryg ut. Sen säger han" Vill du att jag ska hämta ut dom igen eller?" Ja fan att du ska sa jag. Hämta ut varenda en som är under 23 på en gång då för det verkar som att det finns många där inne! Så gick "vakten" iväg innåt....Men inte kom det ut nå folk inte. Aaaaa vad arg jag var....Sån tur var så var klockan strax 3 så jag gick till bussen. Jag fick fridas bankkort och busskort och hoppade på bussen utan Frida!!!! =D ;)

PS: Jag älskar att vara bakfull och äta bakismat med dig Frida! Jag kommer att sakna det!

En weekend i Göteborg

Den 10 september for jag och Frida lastbil ner mot underbara Göteborg för att hälsa på Kajsa och Karin! Resan gick skitbra, Frida sov mest hela tiden medans jag skulle försöka vara så social som möjligt . Jag sov kanske 3-4 timmar på hela vägen. Drygt! Men men , vi hade kul ändå. Vi kom fram i Göteborg ca 9.00 (Torsdag) och skulle leta reda på en spårvagn så vi kunde ta oss mot Final destination. Vi bestämde oss för att inte ringa och fråga efter vägen utan försöka hitta till Kajsa och Karin alldeles själv. Och självklat så kom vi rätt, men hittade inte rätt namn på dörrarna men vi tänkte att vi skulle gå in i en port då men den var låst. Så vi provade nästa och den var också låst. Så vi ringde till slut och fick koden och gick in i den 1a porten. =)
Frida la sig och sov, jag var social fast jag vart vaken hur länge som helst. Men det gick någorlunda bra iaf.

Sen på kvällen skulle vi ut och ta EN öl, observera att vi bara skulle ta EN öl. Några kannor med öl senare vid ca 3 går vi hemmåt och är askanon allihopa. Frida och Karin stannade till och med längre och jag hörde inte ett ljud av dom när dom klampa in tidigt på morgonen. Jag vaknade första gången vid halv 7 och var fortfarande full. Allt snurrade och munnen var en öken!!!
Sen vaknade jag igen (fredag) och alla satt i soffan och kollade på "vänner" och skrattade och pratade för fullt. Kl var väl kanske 12 eller så.

Vi var totalt död hela dagen, allt gick i slowmotion. Men vi kom iväg och köpte det som behövdes för att käka Tacos senare på kvällen. Tiden gick och det började dyka upp folk för kvällens fest. Vi var väldigt många i det lilla vardagsrummet och vi satt och spelade ölspelet. Alla blev fulla och glada utom en kille som inte drack nästan något alls på hels kvällen. Vid halv 11 gick vi mot krogen och dansa arslet av varandra och drack ännu mer........Sen då???? Vi vaknade och var lika död som vanligt på lördagen.
Det låter kanske illa men jag kommer inte ihåg vad vi gjorde på lördagen. Vi åt spagetti och köttfärssås......sen då? Jag kommer faktist inte ihåg. =P Jag har taskigt minne som sagt. Men kul som fan hade vi!!!!! Det minns jag. Det var en underbar partyweekend med Världens bästa människor!!!! =D

På söndagen åkte jag och Frida hemmåt igen. Det blev lite tårar innan vi hoppade på tåget eftersom Frida inte skulle träffa Karin Och Kajsa på 8 månader..... Vi åkte tåget till Örebro och från Örebro åkte vi lastbil till tönnebro och sedan hem till Hudiksvall igen.

JAG VILL TILLBAKA TILL GÖTEBORG!!!!! =D

RSS 2.0